Условия за ползване

Общи условия

Моля прочетете внимателно тези условия, преди да използвате уеб сайта. Настоящият текст обосновава Условията за ползване на Интернет магазина bikepark.bg, собственост на ТТЕК ЕООД, съгласно които ТТЕК ЕООД предоставя услуги и продукти на ползвателя. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с условията. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не го използвайте.

Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите условия за ползване на сайта bikepark.bg, с натискането на всеки един линк, артикул, бутон или обект, намиращ се в сайта bikepark.bg и се счита, че с тези си действия ги приема безусловно и се съгласява и задължава да ги спазва.

Всички цени, посочени в интернет магазина bikepark.bg, са с включен ДДС и не включват цена за доставка.

Цените и спецификациите са обект на промени от страна на Bikepark.bg, без предварително известие.

Регистрацията не е задължителен реквизит за направата на поръчка от онлайн магазина. За да се осъществи такава, е възможно ползвателя да използва контактната форма и да предостави в писмен формат следната информация, която се задължава да попълни коректно:

  • Код, спецификация, цвят , цена и количество на артикула, който желае да поръча.
  • Точен адрес за доставка, която ще бъде извършена с куриерска фирма Спиди.
  • Телефон и имена на ползвателя, за обратна връзка и получаване.

Задълженията на bikepark.bg по отношение на продуктите и услугите, които предоставя, се гарантират и управляват спрямо споразуменията между този сайт и производителите и/или доставчиците на самите продукти. Bikepark.bg не поема отговорност за цялост и изчерпателност на информацията по предоставяните продукти в този сайт. Част от продуктите в този сайт може да са изчерпани или недостъпни в момента, като Bikepark.bg не носи отговорност за това. За актуална информация по наличността на всички продукти, моля обърнете се към търговския ни екип. Bikepark.bg не носи никаква отговорност за щети или пропуснати ползи, в следствие на използването на този сайт.

Конфиденциалност на информацията от потребителите

Bikepark.bg  няма за цел да получава или изисква конфиденциална информация от потребителите на този сайт. Всички данни, които бъдат предоставени на този сайт, ще бъдат третирани като неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата от страна на bikepark.bg с данните, които предоставяте с цел поръчка на стоки или услуги, предлагани от този сайт, е под закрилата на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД, като ТТЕК ЕООД се задължава да ги използва и пази спрямо изискванията на ЗЗЛД. Ползвателите на този сайт нямата право да излагат или изпращат от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. Цялата информация, която предоставяте на ТТЕК ЕООД при поръчка, ще бъде използвана с една основна цел – по-добро и лесно за вас обслужване и използване на услугите ни. ТТЕК ЕООД няма правото да предоставя получената от вас информация на трети лица за каквито и да било цели.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП bikepark.bg e длъжен да ви предостави следната информация:

  1. Името и адреса ни ТТЕК ЕООД, София, жк Младост 3, бл 317, ап 88.
  2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
  3. Цените на стоките са изписани С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
  4. Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цената на стоките можете да видите в страницата“Доставка и начин на плащане“.
  5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
  6. Начините за Доставка са описани подробно в страницата “Доставка и заплащане“.
  7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Отказ от стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаването в случай, че те не са използвани, не е нарушена цялостта на опаковката им и са във вида, в който са получени.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата mail и телефони за връзка.