София 1712, ул Георги Белов 14

 

Работно време: от понеделник до петък, 10:00-17:00 ч.

Често задавани въпроси

Моля, прочетете ги преди да изпратите запитване.

Разходите варират, в зависимост от обема и стойността на вашата поръчка. След като обработим вашата поръчка, ще се свържем обратно с вас за да ви информираме за оферираната от куриер цена за доставка до вашата врата.

Можете да изберете от следните опции: наложен платеж или банков превод. При наложен платеж заплащате стойността на поръчката при получаването й. Ако изберете банков превод, ще ви издадем фактура, на базата на която да направите банков превод. В този случай, ще изпратим поръчката ви след като получим потвърждение за направен банков превод.

Поръчката ви ще бъде доставена в рамките на 2-3 работни дни, без да включваме деня на получаване на поръчката.

След като потвърдите вашата поръчка, ние имаме задължението да проверим наличностите ни и да приготвим вашата поръчка за изпращане. Преди да я изпратим, ще се свържем с вас, за да потвърдим изпълнението на поръчката и да уточним детайли по доставката, ако не сте предоставили такива в самата поръчка. След това изпращаме вашата заявка чрез надежден куриер и в рамките на 2-3 дни ще получите поръчката си, която ще бъде придружена с пълна търговска документация.  

Да, можете да получите фактура. Моля, попълнете данните на вашето юридическо лице, когато потвърждавате поръчката си. 

Изпратете ни имейл

Fields marked with an * are required