Доставка и начин на плащане

Доставка и начин на плащане

Доставката се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката и след като търговския ни екип потвърди, че продукта е наличен. Ако поръчаният от вас продукт не е наличен в момента, ще ви уведомим своевременно, както и ще ви предоставим нов срок за доставка.

Стоките закупени от Онлайн магазин bikepark.bg се доставят от куриерска фирма “Спиди“ до посочения от клиента адрес. При покупки на стойност над 100 лв доставката не се заплаща от клиента. Безплатната доставка не важи при покупка на стоки, които са в промоционална кампания.

Стойността на куриерската услуга е съгласно следната ценова тарифа:

От ВРАТА До ВРАТА
До 1 кг 6,00 лв
от 1 до 2кг 7,00 лв
от 2 до 5кг 10,00 лв
от 5 до 10кг 14,00 лв
от 10 до 15кг 17,00 лв
от 15 до 20кг 22,00 лв
над 20кг 0,45 лв/кг

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.

Имате възможност да върнете продукт/и в срок от 7 дни, ако не сте напълно задоволени от покупката си. Продуктът трябва да бъде неизползван и в отлично търговско състояние.

Може да върнете продукт поради следните причини:

  • Продуктът е грешен размер.
  • Изпратили сме Ви грешен продукт.
  • Продуктът е дефектен или повреден по време на транспортирането му.

В тези случаи Bikepar.bg ще покрие разходите Ви по връщане на продукта. Рекламации на закупени чрез Онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно условията на търговската им гаранция.

Начини на плащане:

  • Чрез наложен платеж (При доставка на стока/и плащате дължимата сума на куриера).
  • Банков превод (издаваме проформа фактура и след превеждане на дължимата сума по фирмената сметка ТТЕК ЕООД изпращаме пратката на посочения от клиента адрес).